Klubovi, Razno, vesti

Najbolji klubovi na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com vam omogućava da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije. Mi vas obaveštavamo o programu svih klubova u gradu, odnosno najpopularnijih i najposećenijih klubova koje naš Beograd sa ponosom nudi.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Preko vašeg omiljenog portala, možete uvek uredno rezervisati vaše mesto, barski sto, separe, VIP, šta god poželite, i to samo jednim klikom na opciju Online, ili pozivom na naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 i dodatni broj koji je od skoro u upotrebi - 063 34 34 33. Mi smo vas uvek dostupni i na raspolaganju u svako doba, a činimo sve kako bi što jednostavnije i lepše iskusili spektakularan provod koji nudi bogata beogradska ponuda.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Veliki izbor klubova

U moru klubova koje nudimo, za svakog ima ponešto. Klubovi sa živim svirkama, poznatim bendovima, Stand Up komičarima...Tu su i posebni lokali sa komercijalnom muzikom, Progressive-Trance i Psy-Trance, Electro, House, Techno… Mesta za okupljanje iskusnih urbanih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšte prihvatljive underground muzike. Mi radimo sa klubovima u kojima gostuju najpoznatiji svetski i domaći di-džejevi ali i najpoznatiji folk pevači. Jednostavno, beogradnocu.com radi sa svima, a vaše je samo da izaberete šta volite. Pogledajte našu naslovnu stranu u opciji - klubovi.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Aktuelne vesti, poznati gosti, najlepše fotografije, najbolje kolumne… Sve to i mnogo više možete pročitati na našem portalu beogradnocu.com i na taj način naći svoje idealno mesto za provod. Mi smo tu da vam ponudimo mesta kakva priželjkujete i muzički repertoar koji želite da čujete. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice beogradnocu.com je prva profesinalna ekipa na našim prostorima, i mi ćemo učiniti da, ukoliko rezervišete kod nas, osetite šta znači pravi noćni provod u pravom smislu te reči!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Mr. Stefan Braun

Hvala vam na ukazanom poverenju i pratite nas i dalje! Obećavamo vam još mnogo dobrih i ekskluzivnih vesti, informacija, najava, priča i zanimljivih tekstova o najboljim provodima u našem glavnom gradu!

 

beogradnocu.com