Teatro, vesti

Najbolji meč u gradu.

Prvak sveta u boksu Muamer Hukić provodio se sinoć u najprestižnijem klubu u gradu, klubu Teatro. Muamer Hukić nemački bokser srpskog porekla, u svetu je poznat pod imenom Marko Huk. U svojoj dosadašnjoj karijeri imao je 34 pobede, dva poraza, jedan nerešen meč. Nosilac je titule VBO prvak sveta (9 odbrana), VBO prvak Evrope, IBF interkontinentalni prvak, kao i prvak Evropske unije. Do sada je izvojevao pobede nad Afolabijem, Garajom, Nakašom, Lebedevim, Ričardsom i drugim vrhunskim izazivačima. "Ukraden" mu je trijumf za VBA pojas protiv Aleksandra Povetkina, koga čeka za revanš.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Klub Teatro, najpopularniji izbor za sjajan provod i sinoć je sijao u punom kapacitetu. Pod svetlima Teatra uvek se dešavaju lepe stvari, tako je bilo i sinoć kada su se najlepši momenti vaših života ukrstili sa sjajnom atmosferom besprekornog kluba Teatro. Večeras u klubu Teatro nastupaju sve traženiji Željko Šašić, Snežana Nešić i Nemanja Staletović koji vam garantuju ludu zabavu dok se svetla ne pogase.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Klub Teatro je i moderan i sveobuhvatan i kreativan, sa njim nikada ne znate kakva vas sve luda iznenađenja čekaju i koje ćete sve poznate face sresti, jer ga podjednako vole svi, on objedinjuje različite ukuse i poklanja svima ono najbolje bez rezerve i zadrške. Sa klubom Teatro sve su noći drukčije i nove i uvek vas dočeka neki novi segment zabave uz zagarantovani kvalitet.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Izvršite besplatnu rezervaciju provoda u najpopularnijem klubu Teatro, ono što se u ovom teatru daje ne sme se propustiti. Rezervacija se izvršava na veoma jednostavan način putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Klub Teatro priređuje provode koje mi nikada ne propuštamo, kada god u klub Teatro došli mi ćemo biti tu da pozdravimo vaše najveselije klupske momente.

 

beogradnocu.com