Pivnica Ispod Mosta, vesti

Najbolji provod Ispod Mosta.

U starom delu grada nedaleko od Brankovog mosta, otvorena je pivnica koja je za kratko vreme postala omiljeno mesto. Pivnica Ispod Mosta je postala popularna zahvaljujući osoblju koje pruža uslugu na vrhunskom nivou, kao i zbog izvanrednog muzičkog repertoara, koji vas neće ostaviti ravnodušnim koji god dan da odaberete za vaš provod.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Naime, u četvrtak 9. januara za vaš provod u Pivnici Ispod Mosta pobrinuće se Darija i Pule Scandal, koji uvek naprave atmosferu za pamćenje. Petak 10. januar obeležiće Tamburaši, koji će svojim najboljim odabirom najvećih starogradskih hitova učiniti da vam ova noć bude ispunjena emocijama i dobrim provodom. Subota 11. januar, kao i nedelja 12. rezervisani su za provod uz Orkestar Komšije.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Pivnica Ispod Mosta nudi vam fantastičan provod sa mnoštvom atraktivnih ponuda i jedinstvenim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu. Ovde možete uživati potpuno rasterećeni bez brige o svom novčaniku. Pivnica Ispod Mosta nudi hedonistički ambijent u kome možete piti najbolje vrste piva i rakije, i uživati u delikatesima poput pilećih krilca u medu, bavarskih belih i roštilj kobasica, dimljenih butkica i bavarskog gulaša.

Rezervacije za sva dešavanja u Pivnici Ispod Mosta možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i tako obezbediti sebi najbolji meraklijski provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu novootvorenu kafanu.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz Pivnice Ispod Mosta svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor u 2014. godini.

 

beogradnocu.com