Klubovi, vesti

Najbolji provod sa Dobrilom!

Od samog starta sezone klub Dobrila već tradicionalno zauzima vodeće mesto u beogradskom klupskom provodu. Najbolji provod za različite profile ljudi, uvek pozitivna atmosfera i neverovatna energija ono su što karakteriše vašu omiljenu Dobrilu. Vrhunskom provodu doprinosi i izuzetan muzički program. Naime, i ovog četvrtka 3. oktobra u klubu Dobrila  nastupa Balkan Ekspres Bend, petak je rezervisan za sastav Charter Band, a subota 5. oktobar biće u znaku Rio Benda.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Balkan Ekspres Bend čini da zaista jedva čekate svaki njihov naredni nastup. Kako i sami kažu na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji “Pored izuzetne uvežbanosti, kako instrumentalne, tako i vokalne, kuriozitet ovog sastava je i u odličnom uspostavljanju fluida između benda i publike uz, uvek vešto, balansiranje na granici komercijalnog .” Balkan Ekspres Bend na repertoaru ima muziku od strane evergreen, rock’n’roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Ono što je sigurno, atmosfera je uvek fantastična.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Spektakl neće izostati ni ovog petka, kada je za vrhunski provod  zadužen sastav Charter Band. Sudeći po njihovom iskustvu, i dosadašnjim nastupima, ono što vas u klubu Dobrila očekuje zaista ne smete propustiti! Uz domaći i strani pop moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova.

Rio Band, poznat po neverovatnom provodu koji se danima nakon nastupa prepričava isključivo u superlativu, pravi neverovatnu atmosferu u klubu Dobrila. Ukoliko ovu subotu rešite da provedete uz Rio Band, moći ćete da uživate uz najveće hitove pop - rock, folk i zabavne muzike, naravno u specifičnom izvođenju ovog fantastičnog sastava. Dođite i uverite se u “originalno sa primesama estradnog”. Kao i uvek, provod je zagarantovan.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com