Planta, vesti

Najbolji vikend u kafeu Planta.

Ukoliko još uvek niste odlučili  koje ćete mesto od bogate beogradske ponude lokala poseti, svratite do kafea PlantaU ovom kafeu ćete moći da se provodite uz sjajnu house i RnB muziku, i da uživate u neverovatnim cenama.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Kafe Planta nalazi se blizu Ekonomskog fakulteta i tako predstavlja utočište studentima koji ovde pripremaju svoje beleške, ispite ili samo dođu na pauzu između predavanja kako bi se opustili i čavrljali o najnovijim tračevima.

Kafe Planta gostima nudi opuštanje u zanimljivom ambijentu uz odličnu muziku i raznovrsno piće. Pored širokog asortimana i ponude pića čekaju vas i povoljne cene, baš onakve kakve treba da budu za studente i sve mlade generacije.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

U kafeu Planta vikendom se organizuju različita okupljanja, a svake subote vam ovaj lokal nudi pravu žurku, kada ćete uživati u savršenoj klupskoj atmosferi, uz sjajne Dj-eve koji će vas naterati da đuskate do samog zatvaranja lokala, sve do tri sata posle ponoći.
Odlično je mesto za izlazak ukoliko su vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste ”plitkog džepa”. Kafe Planta će vam pružiti potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

U našoj galeriji možete pogledati fotografije sa provoda u kafeu Planta, koji se izdvaja kao jedan od najopuštenijih lokala u gradu. Ne propustite da to vidite i uživo.
Pratite portal beogradnocu.com da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafeu Planta možete izvršiti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com