Premijera, vesti

Najbolji završetak vikenda u kafani Premijera.

Dobar provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite. Ne propustite uživanje u prijatnom ambijentu, uz dobro raspoloženje i veliku ponudu pića sa sniženim cenama ove nedelje, 15. decembra, u kafani Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U popularnoj prestoničkoj kafani Premijera, koja je sinonim pravog fantastičnog provoda, u nedelju će vas zabavljati Tijana i Marko. Ovaj uigrani duo učiniće da vaše veče bude zaista neponovljivo. Pažljivo biran muzički repertoar držaće vas na nogama tokom čitave večeri. Budite deo izvanrednog provoda uz cene prilagođene svačijem džepu.  Očekuje vas dosta sniženja i zaista fantastične ponude.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Da biste se uverili u dosadašnji izvanredni provod u kafani Premijera, pogledajte našu galeriju fotografija. Fotografi našeg portala zabeležili su najinteresantnije momente provoda u ovoj kafani, paralelno se izuzetno dobro provodeći.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za nedelju u kafani Premijera, kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com