InBox, vesti

najINteresantnije je u INboxu.

Mi smo tu da vam otkrijemo potpuno nove dimenzije prestoničkog noćnog provoda. Za ovaj vikend iz ponude vam izdvajamo klub InBox, iz toliko mnogo razloga da ovaj tekst nikada ne bi mogao da se završi. Ali ono što je najbitnije jeste da vas ovde očekuje jako pristupačno i ljubazno osoblje, besprekorna usluga na svetskom nivou, zaista pristojne cene, raspoloženi gosti, ali i izvanredan muzički repertoar kojim se klub InBox ponosi.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Pravi klaberi već su upoznati sa standardnim repertoarom, sa kojim ne možete pogrešiti. Svakog petka, pa tako i u petak 14. marta, u klubu InBox očekuje vas Oliver Stoiljković, u pratnji fantastičnog Benda. O Oliveru ne treba puno pisati, jer samo njegovo ime predstavlja toliko toga u beogradskom klupskom životu. On je nesumnjivo, i bez konkurencije, najtraženiji pevač, sa najposećenijim nastupima. Proverite zašto.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Samo dan nakon nastupa Olivera Stoiljkovića, u subota 15. marta u klubu InBox očekuje vas veoma interesantno osmišljeno veče. U pitanju je koncept bend – dj, i naravno nepogrešivi izvođači. Za vas će nastupiti Superstars Band, a svoje setove predstaviće vam popularni Marcco iz grupe Oxiduality. Prepustite se svim čarima beogradskog klupskog provoda. Proverite i vi zbog čega je klub InBox poznat kao jedan od vodećih u gradu.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Mi brinemo da vaš svaki dan predstavlja spektakl. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu InBox. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Kada budete videli najinteresantnije momente iz kluba InBox on će nesumnjivo postati vaš izbor broj jedan. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com