Čudna Noć, vesti

Najlepša je noć u kafani Čudna Noć.

Idealan način da se provedete ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda, jeste da posetite kafanu Čudna Noć. Pored izuzetne muzike, očekuje vas sjajna atmosfera i uvek neponovljiv provod.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kafana Čudna Noć je novootvorena kafana na vodi koja svojom ponudom ima tendenciju da postane jedno od najposećenijih mesta u gradu. Kako je proteklo otvaranje ove kafane možete videti na našim fotografijama i uveriti se o kakavoj kafani je reč. Uz sjajanu pevačicu Minu Kostić otvaranje Čudne Noći je proteklo vrhunski. Na otvaranju kafane bilo je dosta poznatih, koji su se zabavljali cele noći. Među njima su bili Natalija i Sani iz grupe Trik FX, koji su se celo veče zabavljali sa Bakijem iz grupe B3. Pored standardnog muzičkog programa, mikorfona se dohvatio i šarmantni Danijel Đurić.

Kafana Čudna Noć se nalazi u neposrednoj blizini Muzeja savremene umetnosti, i predstavlja fenomenalno mesto za vaše nezaboravno uživanje na vodi.

Što se muzičkog repertoara tiče, u kafani Čudna Noć možete uživati u zvucima pop i narodne muzike, kao i u starogradskoj muzici, u zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš provod. U petak 13. decembra očekuje vas pevačica Vanja Zelenski, dok će vas subotom zabavljati Moma Bend.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Čudna Noć, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji prestonički provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com