Jazbina, vesti

Najlepše Beograđanke na jednom mestu.

Nema sumnje da je kafana najbolje mesto na svetu. Ali od široke ponude mnogih kafana valja izabrati najbolju.

Kafana koja će vas garantovano oduševiti, što svojim muzičkim repertoarom, što drugim pogodnostima, jeste prestonička kafana Jazbina. Pored izvanrednog pažljivo kreiranog repertoara, tu su i promocije pića i druga iznenađnja koja će vašem provodu dati posebnu čar.

kafana Jazbina

 Fotografisano u Kafana Jazbina

Priuštite sebi ono najbolje, a to je – ponedeljak 3. mart uz Aćima i Violinu. Ne propustite priliku da uživate u Rakijadi i velikoj ponudi raznih vrsta rakija po samo 99 dinara. I u utorak 4. marta rakije će biti 99 dinara, ali će za vas nastupati ozvučeni tamburaši.

Sreda je takođe promo veče. Flaša Smirnoff-a i četiri Guarane biće vam dostupne za svega 4600 dinara. Vaš provod nezaboravnim učiniće Nemke i Opijum bend. Dan kasnije, u četvrtak 6. marta flaša Johnnie Walker-a i četiri Guarane biće vam dostupne po sjajnoj ceni od 4600 dinara, a nastupaju Džoni i Workersi. Petak je dan kada nastupaju Nemke i Opijum bend, dok je u subotu na repertoaru sastav Inkognito.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne i neponovljive trenutke u kafani Jazbina. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na vas, sa samo jednim ciljem – da iskusite jedinstveno uživanje i provedete nezaboravnu noć.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Jazbina. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com