Najave, Stara Pesma, vesti

Najlepše grudi Balkanske na jednom mestu.
Kada su u pitanju najbolje i najlepše grudi, govorimo o Balkanskim grudima, odnosno našim devojkama! A nema veće miline kad se prelepe grudi skupe na jednom mestu i to nigde drugde nego u kafani Stara Pesma. Iako mnogi muškarci samo na osnovu ovoga biraju Staru Pesmu za svoj provod, valja napomenuti još nege pogodnosti koje ovo sjajno mesto pruža, kao što su besprekorna usluga, prelep ambijent ali i vrhunski muzički repertoar.

stara pesma (2)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ovaj utorak 29.april u kafani Stara Pesma obeležiće fenomenalni Sloba Vasić, koji pravi možda najbolji provod ovog dana tokom cele nedelje. Sreda je dan za Aleksandru Bursać i Miloša Brkića, dok će za 1. maj pevati Milan Mitrović i Nada Golubović. U petak će vas  zabavljati Maza i Meda, a subota je već tradicionalno noć za Džonija & Workerse.

stara pesma 1

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com