Kolumne, vesti

Najlepše tetovaže beogradskih klaberki.

Neko danas odstranjuje svoje tetovaže, neke devojke ih pre izlaska prekrivaju debelim slojem pudera, ali naše klaberke se itekako ponose svojim umetničkim delima na telu. One su našu, ali i pažnju publike u klubovima, privukle upravo ovim sjajnim crtežima. Ovo su neke od najboljih tetovaža u klubovima koje nisu promakle oku naših fotografa.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Neke od ovih tetovaža zaista oduzimaju dah. Bile one crne, ili u boji, svaka je posebna na svoj način.

River

Fotografisano na Splav River

Tetovaža je jedna od tema na koju retki ostaju tihi. I dok će se neki glasno pobuniti, drugi će se oduševljeno raspitivati za cenu, dok će treći već imati "full sleeve", odnosno istetoviranu celu ruku.

stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Danas skoro trećina mladih ima bar jednu tetovažu na telu. Prva tetovaža se napravi uglavnom do 30-e godine mada nisu ni retki slučajevi kasnog puberteta u 40-im.

splav freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

I dok je u nekim kulturama tatoo obeležje pripadnosti, muškosti ili hrabrosti, u drugima se posmatra sa podozrenjem.

pivnica3

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Iako će tetovaža izazvati dosta pogleda sa strane i mahanje glavom, ona je ipak vidljiva poruka sa jasnim značenjem. Ona vam može poslužiti označite važan deo života, posebnu osobu ili stav, i zato nije samo važno da izaberete pravu sliku i mesto tetovaže, već i pravog tatoo majstora i još ponešto.

KASINA

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ovo nije sve! Čeka vas još mnogo tekstova o najlepšim tetovažama naših gradskih devojaka i klabera. Pratite nas i dalje i budite u toku sa najsvežijim vestima iz sveta zabave i noćnog života Beograda!

 

beogradnocu.com