vesti

Najlepši greh je Slatki Greh.

Ukoliko ne znate gde biste ste proveli ovog vikenda, a željni ste nekog boemskog mesta , preporučujemo vam kafani Slatki Greh.  Ukoliko još niste posetili ovo sjajno mesto, naša preporuka je da obavezno svratite. Ono što je posebno za kafanu Slatki Greh je to što u nju ne svraća baš bilo ko.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Slatki Greh krije tajnu pravog kafanskog života. Mnogo meraklija i boema je prošlo kroz nju, zato ne propustite da i vi budete jedan od njih. Slatki Greh se krije u starom delu Beograda, u srcu Zemuna. Iz podruma jedne stare zgrade dopiru najlepši zvuci tambura i muzika koja vas prosto mami. Petkom i subotom takvu muziku praviće vam bend Slatki Greh, a vi ne propustite da sa porodicom, prijateljima ili dragom osobom dođete  i doživite najlepši provod i nezaboravne trenutke. Opojni miris vina i ritmovi koje pravi samo bend Slatki Greh, teraće vas da se ponovo vraćate u ovu kafanu.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Kao svaki mali slatki greh,takva je i ova kafanica – malena ali posebna. To je upravo zato što je ovde dozvoljen ulaz samo starijoj ekipi, starosti preko 20 godina, a nije ni retkost da u kafani Slatki Greh utočište pronalaze i poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života koje ne žele da budu viđene u javnosti. Kafana Slatki Greh biće vaše omiljeno mesto za provod, a ovde kad dođete, bilo sami ili u društvu, izaći ćete sa novim prijateljima, kumovima, a možda i devojkom ili momkom.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Slatki Greh možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com