vesti

Najluđi doček u kafeu Hugo.

Kafe Hugo, odlučio je da iznenadi i obraduje svoje goste u najluđoj večeri ekskluzivnom i neponovljivom ponudom. Naime u ovom poznatom prestoničkom klubu u odbrojavanju poslednjih sati ove godine čekaju vas Dj i Danijel Djurić i ženski vokal uživo koji će vas opčiniti repertoarom koji su pripremili samo za vas i samo za najluđi doček 2014. godine.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

U želji da svima donese uspeh i prosperitet menadžment kafea Hugo je samo za vas osmislio je Silver i Gold ponudu. U okvir silver rezervacije za 20 eur uključeni su švedski sto i koktel, kao i piće dobrodošlice i podrazumeva sedeća mesta. Gold rezervacije su po ceni od 50 eur bez dodatnih troškova i podrazumevaju švedski sto, sedeće mesto i piće tokom cele večeri.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

All inclusive ponuda podrazumeva švedski sto, koktele: sex on the beach, pinacolada, tequilla sunrise, zombie, mai tai, swimming pool, long island, bloody marry; Pivo: lav svetlo točeno, lav tamno točeno, belo vino na čašu, crveno vino na čašu; domaće rakije: dunja, šljiva, kajsija, loza, medovača, kruška; viski Jack Daniel's, Smirnoff vodka, Gordon's Gin i bezalkoholna pića gazirana i negazirana. Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama kafea Hugo, požurite sa rezeracijama jer je broj ulaznica ograničen.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Rezervišite svoje mesto za najluđu i nezaboravnu noć u kafeu Hugo. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com