vesti

Najluđi provod u kafani Slatki Greh.

U petak 13. decembra, kao i u subotu u kafani Slatki Greh nastupiće istoimeni bend. Naime, očekuje vas zaista fantastična atmosfera, uz mnoštvo iznenađenja i muziku za pamćenje.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Pravi boemi znaju – kafana Slatki Greh je apsolutno neizbežno mesto kada je noćni provod prestonice u pitanju. Raspoloženo osoblje, izvanredna muzika, besprekorna usluga, prelepe devojke, pristupačne cene i dosta dobrog raspoloženja koje ovde vlada, učiniće da svaka vaša poseta ovom mestu bude fantastična.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ne propustite provod u kafani Slatki Greh jer je noć na ovom mestu jedinstveno iskustvo. Uostalom, dokaze vrhunskog provoda u kafani Slatki Greh možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode na ovom fantastičnom boemskom mestu, i mešajući posao i zadovoljstvo beleže vaše najinteresantnije momente prestoničkog provoda.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Rezervacije za Slatki Greh bend, kao i za sva predstojeća dešavanja u kafani Slatki Greh možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com