Time Out, vesti

Najpopularniji petak u Time Out-u.

Najpopularnije mesto na Adi Ciganliji, Time Out, i ovog petka otvara vrata svojim gostima koji znaju kako se uživa u provodu sa Marinom Tadić i Ackom.

Marina Tadić je nedavno objavila novi spot za pesmu “Otrove” koja je veoma brzo postala pravi hit. Ova devojka zaista pleni i glasom i stasom koji je uvek upakovan u svedene odevne kombinacije. Ipak da ni Marina nije anđelak, svedoči i činjenica da je pre nekoliko dana na svojoj fejsbuk stranici objavila slike na kojima uživa i smeje se sa drugaricom ispod pokrivača. Ostavila je svojim fanovima da naslute zašto su njih dve bile tako srećne i nasmejane.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

No, oni koji je do sada nisu slušali mogu da budu sigurni da će na njenom nastupu u popularnom klubu Time Out doživeti nezaboravnu noć. Njen kolega Acko je savršeni par, pa njih dvoje u tandemu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pevaju da razvesele i to im polazi za rukom. Uživaju u svojim nastupima što prenose i na goste Time Out-a.

Inače, klub Time Out koji već godinama radi, nikada nije bio toliko posećen kao ovog leta. Zato nemojte da propustite da posetite najpopularniji dan u najpopularnijem klubu na Adi Ciganliji, i dođite ovog petka da se provedete kao nikada ranije.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Kako biste osigurali svoje mesto na vreme, predlažemo vam da rezervišete sto ili separe putem sajta beogradnocu.com. Oni koji više vole rezervacije telefonom, treba samo da pozovu 063 33 33 44 i operateri portala beogradnocu.com će vam vrlo lako obezbediti baš onakvo mesto kakvo ste vi želeli.

Dođite da se zajedno provedemo i ne propustite priliku da pogledate galeriju slika u kojoj vam naši fotografi prenose atmosferu iz kluba Time Out tokom proteklih nedelja.

 

beogradnocu.com