Sokače, vesti

Najtraženiji sokak sredom.

Kafana Sokače je najuzbudljivija destinacija u gradu, ka kojoj vas večeras put vodi sa Milanom Mitrovićem i Aleksandrom  Bursać. Ovaj predivni tandem ulepšaće vam sredu veče na jedan zabavan, harizmatičan i boemski način, što je svojstveno kafani Sokače najboljoj od svih.

kafana Sokače

 Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače prepuna je iznenađenja i izazova koji su pravi mamac za vašu boemsku dušu. Milan Mitrović i Aleksandra Bursać, najbolji su zabavljači u gradu i po kvalitetu i zanimljivosti nastupa ušli su u ligu najtraženijih i vi ste to prepoznali, zato toliko uživate u njihom nastupu i sjajnoj energiji koju vam šalju. Večeras će kafana Sokače postati sokak prepun pesme, veselje i uživanja u svakom smilsu te reči.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Harizmatični Milan Mitrović pretvoriće ovo veče u vrhunsku zabavu visoke produkcije, a Aleksandra Bursać svojim redivnim glasom i sjajnim nastupom oduševiće i osvojiti sve prisutne, jer kafana Sokače uvek priređuje samo najbolja jer zna šta njeni gosti vole i uvek je tu za sve vaše želje i boemske ideje.

Kafana Sokače, oduševljava svaki put iznova i iznova, ova fantastična kafana, predivnog enterijera, vrhuske usluge i visokog renomea na listi je vaših kafanskih prioriteta, jer nikada nije razočarala vaša kafanska očekivanja i uvek vam pružila najbolji, najslađi i najželjeniji provod, a tako će biti i večeras.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Neka vas večeras zabavljaju Aleksandra Bursać i Milan Mitrović i prekrasnoj kafani Sokače, rezervišite najlepši kafanski ugođaj na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas  pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I naš fotoreporter večeras će sa vama da skače u preslatkoj kafani Sokače. Dođite!

 

beogradnocu.com