Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Ako ne živite sad, kada ćete?

Da li ste ikada bili na svetskim žurkama poput onih na Ibici, Las Vegasu i Majamiju? Ako jeste, znate o kakvoj euforiji i provodu je reč, a ako niste, isto to imate i u Beogradu! Samo ćemo vam reći - Shake'n'Shake!

shake2

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Shake'n'Shake je posebno mesto u gradu, gde će se ove srede, 16. jula, organizovati druga žurka u vrelom letnjem serijalu Shake D Wednesday, gde se energija diže do tačke usijanja! Da li ste spremni za URBAN JUNGLE?

Splav-Shake-`n`-Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Upravo tako, ove srede splav Shake'n'Shake postaje urbana džungla, a vi njeni verni gosti! Zabavljaće vas besprekorni Marko Mandić i Rasta, a po prvi put će uživo izvesti svoje nove numere "Mnogo dobro" i "Kawasaki"! Sve ovo i mnogo više, uz podršku Shake D Wednesday rezidente splava, Dj Rokam & Dj Dushawn, koji će vam ovaj put pružiti više egzitočnog Reggaetona i juicy R'n'B-a!

10387167_479830612154238_3747212749466597543_o

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Shake'n'Shake će vas tokom celog leta voziti kroz muzičke pravce od repa do trepa... od korena pa do danas. U prelepom delu Beograda, na mestu gde se Dunav n Sava stapaju, ovaj put šejkujemo uz specijalne goste!

Splav-Shake-`n`-Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju večerašnje žurke, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com