Poznati, River, vesti

Nakon skandala sa provokativnim fotografijama, ona uživa na splavu.

Nikolina Bojić, koja je samo nedelju dana bila i zvanično najlepša Srpkinja 2013. godine (Miss Srbije), odlučila je da se malo provede nakon što se slegla prašina oko čitavog skandala oko izbora za mis.

splav river

Fotografisano na Splav River

Svoje mesto za najbolji provod, Nikolina je pronašla na jedinstvenom splavu River, poznatom kao glavno stecište sportista i manekenki. Misica, koja sada uživa u skladnom braku sa teniserom Frankom Dančevićem, uživala je na splavu u velikom društvu, sa dosta lepih devojaka i nekoliko muškaraca. Kakva je atmosfera vladala na splavu River, možete videti u našoj galeriji fotografija.

splav river

Fotografisano na Splav River

Podsećamo, Nikolina je pre dve godine ponela titulu Mis Srbije, ali je odmah vratila krunu jer se saznalo da je udata i da ima set provokativnih fotografija, što je u suprotnostima s pravilima ovog takmičenja. Organizatori su pretili tužbama, a misica se povukla iz javnog života. Inače, ona se bavi fitnesom, koji je studirala na privatnoj akademiji u Beogradu, kao i modelingom i manekenstvom.

splav river

Fotografisano na Splav River

Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod samo na splavu River, i uživajte kao prava zvezda. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com