Naša Priča, vesti

Naša Priča kao iz snova.

Kafana Naša Priča nudi vam neverovatan prestonički provod, koji postaje sve bolji iz nedelje u nedelju. Kafana Naša Priča veoma pažljivo kreira svoj muzički repertoar, i nudi vam samo najbolje, tako da je spektakl neizbežan. Ukoliko ste ljubitelj pravog boemskog provoda i meraklijske atmosfere, pesme do ranih jutarnjih časova, kafana Naša Priča je pravi izbor za vas.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Za vaše maksimalno dobro uživanje i provod za pamćenje pobrinula se kafana Naša Priča, koja vam ovog petka i subote nudi neverovatno dobru atmosferu, uz sjajno rapsoloženje i vrhunsku uslugu. Muzički repertoar je zaista izvanredan.

Naime, u petak 10. januara za vaš fantastični provod pobrinuće se Aj Živeli Bend, dok će subtoru 11. januar obeležiti sastav Viva Bend. Očekujte dosta iznenađenja, ali standardno dobar provod uz prelepe devojke, uz bogatu ponudu i niske cene pića, kao i uz dosta pozitivne energije. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveni prestonički provod. Ukoliko Naša Priča bude vaš izbor garantovano se nećete pokajati.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Naša Priča možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ono što je bitno napomenuti jesta da kada je ova kafana u pitanju rezervacije subotom moraju biti za šest ili više osoba. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za kafanu Naša Priča.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz kafane Naša Priča svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor. Budite deo Naše Priče!

 

beogradnocu.com