Naša Priča, vesti

Naša priča nema kraja.

Svaka stranica Naše Priče ispisana je zadovoljstvom, sofisticiranošću, ali i pravim merakom. Najbolji boemi glavni su akteri Naše Priče, koja iz dana u dan postaje sve bolja, i vuče vas da se ne odvajate od nje. Ne propustite i vi jedinstveno uživanje! Imajte svoje poglavlje u Našoj Priči.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Idealna za provod sa prijateljima, idealna za provod sa dragom osobom, idealna za slavlje, ili za tugovanje, idelna kada nekog treba preboleti, a još idealnija kada se u nekog treba zaljubiti. Naša Priča idealna je za sve prilike.

Savršen momenat da to proverite nesumnjivo je ovaj vikend, odnosno petak 28. februar, i subota 1. mart, kada vas u kafani Naša Priča očekuje sjajan muzički repertoar, kome garantovano nećete odoleti. Ukoliko biste želeli da se provodite do ranih jutarnjih časova, ni slučajno ne smete propustiti Našu Priču.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Vaš provod ovog petka poveren je XxX Bendu, kojima je uža specijalnost da svim gostima izmame osmehe i drže ih na nogama do poslednje pesme. Samo dan kasnije, u subotu, za vaše maksimalno uživanje pobrinuće se spektakl u malom – Viva Bend. Naoružajte se dobrim raspoloženjem i dođite da zajedno iskusimo sve čari Naše Priče.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Naša Priča. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com