Naša Priča, vesti

Naša Priča počinje rakijanjem.

Za sve Beograđane, ova nedelja je izuzetno dobra za vrhunski provod, na koji će vas uputiti vaš – beogradnocu.com. Ukoliko želite da doživite duh pravog kafanskog provoda, pravi izbor za vas je kafana Naša Priča. U ovoj popularnoj kafani, svakom detalju i gostu je posvećena posebna pažnja, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se ponov vraćali na ovo izuzetno mesto.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Sreda 22. januar idealan je dan za provod u kafani Naša Priča uz fantastičnog Pecu Petakovića, koji će vas svojom neverovatnom harizmom oduševiti, a svojim talentom učiniti da se provedete bolje nego ikada.

Petak 24. januar je svakako noć koju ćete pamtiti po najboljem orkestru u gradu. Samo za vas u kafani Naša Priča nastupa Akustik Bend, koji uvek dovede atmosferu do usijanja i to već prvim pesmama. Međutim, to nije sve! U petak vas uz Akustik Bend očekuje i nezaboravno rakijanje. Naime, dostupna vam je akcija bokal na bokal i to do 22.30.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ukoliko propustite petak u kafani Naša Priča, grešku možete ispraviti već u subotu 25. januara kada nastupa Viva Bend!

Ne propustite provod u kafani Naša Priča uz fantastično rakijanje. Mesto za vas i vaše prijatelje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su, kao što znate, besplatne, ali obavezne, zbog velikg interesovanja koje vlada za ovu popularnu prestoničku kafanu. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji kafanski provod. Fotgrafije će vas garantovano inspirisati da budete deo Naše Priče, a sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com i beležiti najinteresantnije momente vašeg provoda.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Pored fotografija, beogradnocu.com donosi vam i sve novosti i najnovije informacije o svim vodećim prestoničkim mestima za izlaske. Pratite nas redovno i saznajte prvi sve što je neophodno da ne propustite najbolja dešavanja u gradu.

 

beogradnocu.com