Složna Braća, vesti

Naše misice vole ovo mesto.

Da je kafana Složna Braća mesto sa najboljim provodom i najlepšim ženama, možete saznati u ovom tekstu. Naime ovog vikenda, jedan od njihovih gostiju bila i najlepša žena Srbije – Bojana Lečić, miss Srbije 2012. godine.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Srpska dvadesetčetvorogodišnja lepotica je poreklom iz Nove Varoši i studentkinja je Fakulteta organizacionih nauka. Kao i svaki mladi student, Bojana takođe uživa u noćnim provodima i posećivanju kafana, onoliko koliko joj to obaveze dozvoljavaju. Tako je prošle nedelje, u petak, Bojana bila deo spektakla u Složnoj Braći.

A ukoliko ste vi slobodni tokom ove nedelje da proverite zašto je kafana Složna Braća jedna od najpopularnijih, dođite u utorak, tačnije sutra, 25. februara, kada će vas zabavljati Dobri sin Bane.  Ne propustite ovu žurku, jer je utorak definitivno idealan dan da proverite zbog čega kafana Složna Braća predstavlja vodeće mesto u Beogradu kada je ovakav tip provoda u pitanju.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća iz nedelje u nedelju pruža svojim gostima sve bolji program i najniže cene pića u gradu. Žurka do ranih jutarnjih časova nikako ne izostaje, a to možete proveriti i u sredu 26. februara, kada samo za vas nastupaju fenomenalni Peđa i Angy.

Četvrtak je još jedan dan na vaš način, jer vam sviraju Bend Naš Način. Petkom su na repertoaru kafane Složna Braća popularni Dr. Mara i Nikola Pavlović. Subota je rezervisan za Taru Predu i Nikolu Vasovića Bum. Ovakav program i kafana je najbolja kombinacija i vaš izbor kada požellite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Složna Braća, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Zbog velikog interesovanja, važno je da svoju besplatnu rezervaciju izvršite na vreme. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com