Kod Glumca, Najave, vesti

Još samo tri dana je ostalo do spektakularnog otvaranja kafane Kod Glumca! Ovog četvrtka, 18. septembra, očekuje vas nešto potpuno novo, potpuno drugačije i potpuno zadivljujuće u gradu!

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Dođite da zajedno otvorimo buduću, vodeću kafanu u gradu, kafanu Kod Glumca, i uživamo u nezaboravnoj žurci koju će napraviti fenomanalna ekipa - Milan Dinčić Dinča i Tijana Stojić! Apsolutno je nepotrebno govoriti o detaljima ove kafane, jer kafana Kod Glumca se najviše bavi njima, sitnicama, na koje retko koji lokali obraćaju pažnju, ali gosti baš suprotno.

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Zato je kafana Kod Glumca ta, koja će se podrediti samo vama, zarad vašeg kompletnog užitka, zadovoljstva, da na kraju odete kući oduševljeni. Upravo tako, a za početak uvešće dodatne dane i najbolje pevače za vaš neizmerni provod, jer glumac je tu da vas zabavi! Maksimalna usluga, odličan repertoar i muzika, korektne cene i najbolje društvo se okuplja u kafani Kod Glumca. Čekamo vas u ulici Kneza Miloša 77! Zavesa se diže - šou može da počne!

kod glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca 

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com