Naša Priča, vesti

Našu Priču ne smete propustiti.

U Ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda i želite sebi da pružite jedinstveno iskustvo, posetite kafanu Naša Priča. Bilo da odaberete petak ili subotu za vaš provod provešćete se izvanredno, uz kvalitetnu muziku i uslugu na svetskom nivou.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

U petak 29. novembra u kafani Naša Priča možete se opustiti maksimalno jer će se za vaše uživanje pobrinuti tamburaški orkestar Kali. Subota će nesumnjivo biti upamćena po Viva Bendu, koji će vas do ranih jutarnjih časova držati na nogama.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Očekujte cene koje su prilagođene svačijem džepu, nasmejane konobare, razdragane muzičare i neponovljivi ambijent. Atmosfera će svakako biti dovedena do usijanja.

Uostalom, dokaze najboljeg kafanskog provoda u kafani Naša Priča možete pronaći u našoj galeriji i uveriti se u izvanredan provod koji prestonica nudi.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Rezervacije za ovaj petak i subotu, ali i za sva predstojeća dešavanja u kafani Naša Priča, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu! Budite deo Naše Priče!

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda i vodeća mesta u prestonici.

 

beogradnocu.com