Kasina Bar, Najave, Poznati, vesti

Nataša Bekvalac pokazuje humanost - donirala honorar iz Kasina Bara.

Klub Kasina Bar takođe pruža podršku ugroženima od poplava. U pružanju pomoći onima kojima je najpotrebnija, uključeni su i gosti kluba koji to žele.

kasina bar1

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Pored donatorske kutije, Kasina Bar će zasebno, mimo ovoga uplaćivati svoju pomoć. Ne propustite da dođete u klub i na taj način pomognete našem ugroženom narodu. U utorak vas u Kasina Baru očekuje nastup Loco Benda. Podsetimo, prošle nedelje, 15. maja, nastupila je pevačica Nataša Bekvalac, a kako je izjavila, koncert bi otkazala da je unapred znala da će Srbiju zadesiti tolika tragedija.

kasina bar1

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Iako je zlonamernih komentara na osnovu njenog nastupa bilo, Nataša je prevazišla iste, a nakon toga je pokazala svoju humanu stranu i pomogla evakuisanim porodicama. Pored toga što je uplatila honorar od ovog nastupa u Kasini na žiro račun za ugrožene, ona je sa porodicom donirala kamion pun odeće i obuće za decu. Sinoć su je naši novinari redakcije beogradnocu.com videli i u mega marketu, kako sa sestrom Kristinom kupuje velike količine namirnica, hemije i ostalih sredstva, koja je poslala ugroženom narodu. Kad sve bude prošlo, Nataša je najavila humanitarni koncert u klubu Kasina.

kasina b

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Rezervišite besplatno vaše mesto, putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com