Složna Braća, vesti

Nataša Kovačević se veseli u Složnoj Braći

Fenomenalna atmosfera u kafani Sožna Braća se nastavlja. Dobar provod u Složnoj Braći dokazuje i činjenica da je ova kafana uvek puna vernih gostiju koji je redovno posećuju i koji znaju gde je najbolja žurka.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Među dragim gostima sreli smo i Natašu Kovačević, košarkašicu koja je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, kada je autobus sa košarkašicama Đera, u kojem je igrala, sleteo s puta. Naca, kako je drugari zovu, postala je poznata široj javnosti nakon ove teške nesreće, jer je, uprkos činjenici da joj je amputiran deo leve noge, ostala snažna, jaka i pozitivna. Time je ova mlada sportistkinja svojim optimizmom i hrabrošću svima dala primer.

Koliko je Nataša vesela i nasmejana, dokazuju i fotografije u našoj galeriji portala beogradnocu.com. Na njima se primećuje koliko se košarkašica fenomalno provodi u kafani Složna Braća, kao i uostalom, svi gosti ove sjajne kafane. U društvu mladih sportista i muzici Arcus Benda, Nataša je veoma uživala i celo veče zadržala osmeh na licu. Dođite i vi u Složnu Braću koja će vas naterati da ne skidate osmeh s lica,i pevate do zore!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Fotografi vašem omiljenog portala rado se provode u kafani Složna Braća fotografišući najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

Ukoliko ste ljubitelj dobre narodne muzike i žive svirke, ova subota je dan koji ne smete propustiti! Naime, večeras će vas zabavljati Nikola Vasović koji će vam prirediti izuzetnu svirku i veče za pamćenje. Već u utorak 24. decembra, možete uživati u Arcus Bendu, dok je sredom Oriental Bend. Do kraja nedelje, u kafani Složna Braća zabavljaće vas sjajni izvođači. U četvrtak, scenu će osvojiti izvrsni Bend Naš Način, a petkom dođite da se veselite i fantastično provedete uz jedinstveni Bum Bum Bend, jer uz njihovu muziku dobra atmosfera nikada ne izostaje.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Složna Braća, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com