Jazbina, Najave, vesti

Ne marim da pijem, al' sam pijan često.

... "U graji, bez druga, sam, kraj pune čaše..." Na ovom mestu nikad niste sami, ali ste uvek kraj pune čaše. Doživite najbolje, samo u Jazbini! Znate li da se najbolje ideje i životni momenti stvaraju upravo u kafani! Kafana Jazbina je preživela mnoge uspomene, događaje, ljubavi i možda najbolje stvari u životima njenih gostiju. Dođite i vi da doživite i podelite vaše trenutke sa Jazbinom.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Nedelja, 27. april, je veče za neponovljive ozvučene Tamburaše koji će nastupiti i u utorak 29. aprila. Ponedeljak je dan za Aćim i njegovu violinu, dok će Nemke i Opijum Bend zatalasati ostalih dana u nedelji, odnosno u sredu 30. aprila i u petak, 2. maja. U četvrtak se sprema provod koji ne smete propustiti, jer će vas zabavljati fenomenalni Inkognito Bend koji vas neće napustitti ni u subotu. U kafani Jazbina sedenja nema, a svaka pesma će vas dirnuti pri čemu nećete moći da se oduprete naletu najvatrenijih emocija! Dođite, čekamo vas!

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

 beogradnocu.com