vesti

Ne prepuštajte ništa slučaju.

Idealan način da se provedete jeste da posetite splav Amphora i pružite sebi i svojim dragim osobama jedinstveno uživanje. Ono što Amphora nudi ne možete iskusiti ni na jednom drugom mestu u gradu. Uverite se i sami.

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

U petak 7. marta, ali i dan kasnije, u subotu 8. marta, za sve one koji svoje poverenje budu ukazali splavu Amphora, nastupiće Euroexpress bend. Ovaj sastav već ima svoju odabranu publiku i postao je poznat po sjajnoj energiji koju širi, ali i po zaista pažljivo i detaljno kreiranom muzičkom repertoaru.

Evergreen i rock u njihovoj izvedbi zvuči neverovatno, a svojim muzičkim sposobnostima ostaviće vas bez daha. Ovaj bend postoji već deset godina i svojim originalnim i kvalitetnim scenskim nastupom oduševljava najprobirljiviju publiku. Tri muška i jedan fenomenalan ženski vokal stvaraju harmonična sazvučja i prijatnu atmosferu u mirnijem delu večeri, a kada dodje do podizanja atmosfere energija Euroexspresa je bez premca!

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

Sofisticirano i elegantno mesto poput splava Amphora definitivno predstavlja pravi izbor za ljude različitih profila kojima je zajednička želja za uživnajem. Petnaestogodišnje iskustvo u pružanju vrhunske usluge pozicioniralo je splav Amphora na prestižno mesto gde svaki dolazak postaje doživljaj, kao i mesto u koje se zaljubljujete već pri prvom koraku.

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na fantastičnom splavu Amphora, koji je imperativ sofisticiranog provoda. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo splav Amphora bude vaš jedini izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com