Najave, Planta, vesti

Beogradska DJ scena dobija sve više novih mladih DJ-eva. U moru kvalitetnih i manje kvalitetnih, mnogi nemaju šansu da se pokažu, mladi su, neiskusni... retko ko želi da ih uposli, da im da priliku da ih ljudi čuju.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Rnb, Hip-Hop, Trap, Reggaeton sve se više čuje na raznim mestima po prestonici.. Međutim pored 5,6 kvalitetnih momaka koji preferiraju ove muzičke žanrove, malo je onih koji se "rađaju" na beogradskoj DJ sceni.

Ekipa koji organizuju žurke u Planti, klubu koji nije mnogo veliki (200 ljudi), ali ima veliko srce, rešili su da ove subote šansu pruže baš svim neafirmisanim DJ-evima,  kojima su ovi muzički žanrovi najmiliji, te u subotu 14. marta, organizuju drugi po redu Dj Battle.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Pozivaju se svi DJ-evi koji žele da se takmiče, a muzički žanrovi koje "vrte" su RnB, Hip-Hop, Rap, Trap, Reggaeton, da se prijave slanjem poruke u inbox Planta FB stranice sa sledećim sadržajem:

- Ime i prezime
- Link FB profila (page-a)
- Kontakt telefon
- Mix koji će ga predstaviti
- Oprema na kojoj radi

Rok za prjavu: četvrtak, 12. mart, do 20h!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

U petak ujutru biće objavljen spisak takmičara koji zadovoljava i koji će učestvovati u takmičenju. U subotu od 22h počinje takmičenje u Planti, uživo set. Publika će te večeri glasanjem izabrati 3 najbolja koji ulaze u izbor za nagradu. Žiri će izabrati pobednika večeri!

NAGRADE:
1. mesto - 10 000 dinara (Mogućnost da se pokaže na Shake d Wednesday žurci na splavu Shake n Shake predstojećeg leta)
2. mesto - Party putovanje "Go2 Uranak" (aranžman)

Mesta za publiku su ograničena, a rezervacije su obavezne. Ne propustite spektaktl koji nam sledi ove subote, dobar provod je zagarantovan!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Rezervacije su obaveze, a uslova za dobijanje stolova, sedenja ili separe, za razliku od većine mesta u gradu nema. Potrebno je samo da se pojavite na vreme, jer se klub jako brzo napuni!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Vidimo se u Planti!

 

beogradnocu.com