vesti

Ne propustite Fabriku dobrog provoda.

Ovog novog zimskog vikenda u klubu Fabrika vas očekuju izvanredni di – džejevi, koji će vas potpuno zagrejati. Već nekoliko decenija u svetu postoji dobro poznati trend revitalizacije i promene namena industrijskih objekata, pa je tako i klub Fabrika nastao, sa idejom da bude fabrika najboljeg provoda.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

U petak vas očekuje Dj Nikola i Dj Yabba - After Party predstave “Ja, Mahalac”. Već u subotu ne propustite klub Fabriku & Jack Daniels Pure house energy i Dj dvojac, DJ Mirko & Mexx, koji će, kao što ste i navikli, napraviti sjajnu atmosferu i razmrdati vas najkvalitetnijom muzikom. Shufflin' je stvoren da vam pruži potpuno novo uživanje u najboljem RnB, Disco, House, dance i Trap zvuku, a na vama je samo da to ne propustite!

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Klub Fabrika nesumnjivo poseduje istančan vizuelni identitet i ne može se uporediti ni sa jedinm drugim prestoničkim klubom, kako po enterijeru, tako i po vrlo specifičnom eksterijeru. Ono što klub Fabrika takođe definiše jeste neverovatna akustičnost, što u startu dozvoljava izuzetno kvalitetan zvuk, koji je jako bitan iz razloga što će klub Fabrika biti domaćin velikim svetskim Dj senzacijama, čime će duh Ibice dovesti u Beograd. Svetski,a naše!

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Fotografije sa proteklih dešavanja u klubu Fabrika možete pogledati u našoj galeriji, i tako se uveriti u najbolji beogradski klupski provod. Plavi klaberi zasigurno neće propustiti ovo izvanredno veče.

Rezervišite svoje mesto na vreme! Ono što je bitno da znate, jeste da je klub Fabrika, jedini klub u gradu u kojem možete rezervisati i vaše parking mesto uz rezervaciju separea! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Fabrika.

 

beogradnocu.com