Lavirint, Najave, vesti

Ne propustite otvaranje kluba Lavirint ovog četvrka.

Na mestu kluba ex Atom u Cara Dušana 13 otvara se novi klub Lavirint, koji će već svojim opening weekendom rok provod u prestonici dići na nenormalno kvalitetan nivo. Tokom čak tri dana otvaranja klub Lavirint će predstaviti program za predstojeću sezonu.

U četvrtak 25. septembra dobijate na poklon trodupli program koji otvaraju Chubura boys, a posle ovog domaćeg ‘Jamiroquai’ spektakla će vas celu noć držati na nogama veseli glumci sa Terazija iz benda Noblesse koji će, naizmenično sa DJem iznenađenja, napraviti uzavrelu žurku do jutra.

Sledeći dan, 26. septembra, Coolaresi prave tradicionalno dobru rok-kafansku svirku koju ćemo začiniti Happy hourom koji je najduži u gradu! Od 22 do 23:30h naručite dva piva, a dobijete tri; naručite dve rakije, a dobijete tri! Čista magija!

Treći dan produženog vikenda je duplo luđa subota uz duplo bolji program! Mlada zvezda poznata iz talent emisija Prvi glas Srbije i Ja imam talenat, Petar Bošković će osvojiti svaku ženu u klubu svojim fenomenalnim glasom i pop-rok pesmama, a jači pol će se obradovati bendu Nevreme koji će razmrdati lokal tvrđim zvukom slaveći ujedno svoj peti rođendan i novi cd.

Dođite u Lavirint na junački produžen i nenadmašan provodu iz kojeg nema izlaza! Besplatno izvršite rezervaciju preko našeg Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com