Kod Glumca, Najave, vesti

Nastavlja se spektakl u novoj i već najpopularnijoj kafani u gradu - Kafani Kod GlumcaI ove subote nastavljamo u istom ritmu i provodimo se uz fenomenalnog Miloša Trninića koji je poznato ime kad je vrhunski provod i profesionalni nastup u pitanju. Ali Veče Boema ove subote, 4. oktobra, upotpuniće i sjajna Ivana Milić, koja vas svojim glasom nikako neće ostaviti ravnpodušnim.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Kafana Kod Glumca je pravo boemsko mesto i krije stari beogradski duh. Ukoliko želite da iskusite pravi beomski provod ne oklevajte i pravac u kafanu Kod Glumca. Iskoristite ovaj, ali i svaki sledeći vikend na najbolji mogući način, dođite u kafanu Kod Glumca! Ova kafana je mesto za dušu, mesto gde se ljudi sastaju i rastaju, mesto u kom se stvaraju momenti za pamćenje! Čeka vas Glumac!

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Doživite nešto spektakularno u našem gradu, doživiti kafanu Kod Glumca! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com