vesti

Ne propustite vikend u kafeu Sweet!

Za dnevno kafenisanje, zagrevanje pred ludi prestonički provod, ili pak za sam provod, kafe Sweet je idealno mesto! Veoma povoljne cene, neverovatno raspoloženje i vrhunska muzika žanrovski, zavisno od dana u nedelji, usmerena na pop, folk i rock, učiniće svaku vašu posetu kafeu Sweet nezaboravnom!

Sweet

Fotografisano u Kafe Sweet

Svakog petka u kafeu Sweet možete započeti svoj vikend na najbolji mogući način, i to uz jedan od najtraženijih beogradskih sastava. Paparazzo bend zabavljaće vas do ranih jutarnjih časova i držati publiku na nogama do poslednje pesme! Neverovatne vokalne sposobnosti i energija koja se vrlo lako prenese i na publiku ono su što ovaj bend čini izvanrednim. Uz sjajnu ponudu pića, neverovatan enterijer i izvrsnu uslugu očekuje vas jedinstven provod.

Sweet

Fotografisano u Kafe Sweet

Ukoliko ste ljubitelj piva, kafe Sweet je takođe savršeno mesto za vas, jer vas upravo ovde očekuje neverovatno bogata ponuda ovog pića po jako pristupačnim cenama. U subotu, 26. oktobra u kafeu Sweet moći ćete da iskusite izuzetno interesantan provod jer vas očekuje Veče Pivopija!

Sweet

Fotografisano u Kafe Sweet

Za sve pivopije, ili one koji to žele da budu, subota u kafeu Sweet je apsolutni imperativ! A u iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, jer će vam upravo one dodatno zagolicati maštu.

Sweet

Fotografisano u Kafe Sweet

Rezervacije za sva dešavanja u kafeu Sweet možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com