Stara Pesma, vesti

Nećete verovati šta se ovde dešava.

Iz popularne kafane Stara Pesma poručuju: Za razliku od drugih u predizbornoj kampanji, mi imamo jasan Program. I to naravno vrhunski muzički, i to od utorka do subote! Proverite i vi zašto je Stara Pesma pravi izbor, i zašto se uz nju nikada nećete pokajati.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Utorak 11. mart idealan je dan za provod sa fenomenalnim pevačem kakav je Sloba Vasić. Ovaj harizmatični momak svoju energiju uvek prenese na goste, i svaka noć sa njim je noć za pamćenje. Samo dan kasnije, u sredu 12. marta, u kafani Stara Pesma očekuje vas nezaboravni provod uz velika imena naše estrade.

U pitanju su Aleksandra Bursać i Miloš Brkić, koji će vas svojim muzičkim sposobnostima potpuno oduševiti. Bez daha će vas u četvrtak 13. marta ostaviti Milan Mitrović, koji će učiniti sve da ovu noć nikada ne zaboravite. Petak 14. mart rezervisan je za provod uz Miloša Trninića Trnu i Kristinu Kuzmanovsku, dok vas u subotu 15. očekuju Nikola Džoni Jakovljević & Workersi.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma radi pet dana u nedelji, u periodu od 22h do 04h. Pored veoma profesionalnog osoblja i besprekorne usluge, kafana Stara Pesma se može pohvaliti veoma pristupačnim cenama pića. Zato ne propustite priliku, da svratite u jednu od najpopularnijih kafana u Beogradu, i uverite se u nezaboravan provod, kakav ona pruža.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Da ne biste propustili ovu izuzetnu nedelju, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Stara Pesma možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju fenomenalnih dešavanja u kafani Stara Pesma, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da ova fenomenalna kafana bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com