Teatro, vesti

Nedelja dominirala u klubu Teatro!

Klub Teatro fantastično je proveo nedelju i veče sportista uživajući sa svojim gostima i sjajnom provodu koji su napravili neodoljiva Mia Borisavljević i Bojan Grujić!

Svečano otvaranje nedelje upriličila je zabava kakva i dolikuje ovom vrhunskom klubu i jednom od najpopularnijih diskoteka u Beogradu. Svi koji su se poslednjeg dana ove sedmice tamo našli, uživali su u fenomenalnoj atmosferi, sjajnoj muzici, piću i fantastičnim ljudima. Ova nesvakidašnja i nezaboravna zabava trajala je do sitnih sati, a prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti iz sveta sporta, ali i faca sa estrade, a da ste došli u klub Teatro, znali biste o kojim facama je reč. Zato ne propustite sledeću nedelju i provod koji ćete prepričavati danima.

Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Mia Borisavljević je svojim hitovima “Ženskaroš”, “Kako da ne”, “Ja bih se s tobom topila”, kao i drugim pesmama svojih kolega pevača napunila Teatro do maksimuma! Njen glas je odzvanjao Sarajevskom ulicom i zabavljao sve prisutne goste kluba Teatro do kasnih jutarnjih sati. Svi su uživali u mnogobrojnim hitovima narodne, ali i strane muzike, sjajnom provodu i još boljoj atmosferi uz Miu i Bojana.

Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Provod na otvaranju nedelje u klubu Teatro dostigao je svoj vrhunac, a vi ne dozvolite sebi da propustite naredno ludo i nezaboravno veče samo u klubu Teatro. Pored Mie Borisavljević i Bojana Grujića, u novoj sezoni u jedinstvenom Teatru nastupiće još fenomenalnih pevača među kojima su samo neka od imena: Marina Visković, Željko Šašić , Ana Kokić, Šako Polumenta i mnogi drugi.

Kako to obično biva, klub Teatro bio je prepun atraktivnih devojaka i žestokih momaka. Uz neponovljivu Miu koja je nizala hit za hitom, sjane koktele majstorskih barmena i divne goste, atmosfera je bila na apsolutnom maksimumu do poslednje pesme i poslednje čaše.

Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

U iščekivanju novog provoda u klubu Teatro,  pogledajte našu galeriju fotografija od ove nedelje i uverite se kako izgleda jedan od sjajnog prestoničkog provoda.

Kako ne biste propustili dalja dešavanja u najboljim prestoničkim klubovima, pratite naš sajt beogradnocu.com koji je uvek u toku sa najkvalitetnijim noćnim provodom u gradu.

Ne zaboravite da za sledeću teatralnu žurku u klubu Teatro, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com