Premijera, vesti

Nedelja idealna uz kafanu Premijera.

Kafana Premijera, za veoma kratko vreme postala je jedno od vodećih mesta u gradu kada je kafanski provod u pitanju. I ove nedelje ne izostaje u sjajnom provodu.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Mesec dana, od kako je Premijera ekskluzivno otvorila ovaj dan, radi punom parom i pravi sjajne žurke iz vikenda u vikend. Večeras će za vaš fenomenalan provod biti zadužen sjajan bend sa pevačicom Tijanom, pevačem Markom, klavijaturistom i gitaristom. Očekuje vas dobar provod i vrhunska atmosfera. Malo će se piti, još više pevati, a maksimalno igrati i veseliti! Još jedna lepa vest je i ta da će samo večeras biti izuzetno snižene cene pića, tako da nikako ne propustite!

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Uz zabavnu i narodnu muziku u izvođenju ovog fantastičnog sastava, provod će biti onako kako to dolikuje kafani Premijera, a vi ćete, kao i uvek, zadovoljni napustiti kafanui i vratiti se naredne nedelje.

Svakog petka u kafani Premijera samo za vašu dušu svira odličan Arcus Band i Dj Srba, dok subotom nastupa Zex Kazanova Band i DJ Srba.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U našoj galeriji fotografija možete se uveriti u sjajan provod u kafani Premijera i uveriti se u neverovatnu atmosferu koja ovde vlada. Rezervacije za večeras kao i za sva predstojeća dešavanja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com