Premijera, vesti

Nedelja je rezervisana za kafanu Premijera.

Uigrani tandem Tijana i Marko čekaju vas u nedelju u najveselijoj kafani na Balkanu, kafani Premijera. Uz njih se najbolje veseli, najlepše peva i najbolje boemuje, Tijana i Marko su sve što očekujete od kafanskog života Beograda i još mnogo, mnogo više.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera  je ludilo do zore, beomska fantazija, igranka bez prestanka. Još kada nastupaju Tijana i Marko sledi vam najbolji provod u životu. Kafana Premijera je poznata po svojoj fenomenalnoj reputaciji najboljih noći u gradu. Tu se pije i veseli uz najbolje pesme, najbolje muzičare i najjaču atmosferu.

kafana Premijera

 Fotografisano u Kafana Premijera

Nedelja u kafani Premijera je poseban dan kada je provod bolji i od najboljih i svi su oduševljeni, srećni, ispunjeni, jer kafana Premijera zna šta je najbolje od najboljeg i uvek sluša vaše sevdačke želje. Gostoljubivost je jača strana kafane Premijera, jer ste uvek premijerno najbolje dočekani i ispištovani, a nedeljom kada nastupaju Tijana i Marko sva vaša čula istinski uživaju i uvek se vraćate najboljoj kafani Premijera, koja igra u ritmu vašeg srca.

Cene u kafani Premijera su vaš najbolji prijatelj i to posebno nedeljom kada su samo za vaše meračko raspoloženje snižene, prave boemske.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Premijera možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice beogradnocu.com, odnosno putem  našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije  informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. U našoj galeriji slika pronaćićete najbolje besane provode, dođite da zajedno iskusimo najbolje provode u Beogradu.

 

beogradnocu.com