Hodač, vesti

Nedelja i svi smo tu sve podseća na sreću.

“…Nedelja, a ja ovu kafanu propustiti neću...“ Neka tako bude i ove nedelje, 9. marta samo u kafani Hodač. Uz Trio Merak i Željka, virtuoza na violini doživećete prelepe momente i noćni provod za dugo pamćenje. Sa dobrim društvom, vrhunskim pićem, uslugom na nivou, ništa vam faliti neće. Samo se prepustite Hodaču.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U ovom spoju tradicionalnog i novog, drvenoj kućici sa kariranim stolnjacima, sa stihovima na zidovima, uživaćete u svakom pijanstvu i doživeti najbolje provode za pamćenje. Samo se prošetajte do ulice Dimitrija Tucovića 1, i uđite u oazu boemije i vrhunskog meraka - kafanu Hodač!

U ponedeljak, 10. marta i narednog dana, u utorak, scenu kafane Hodač zauzimaju Ilija i Bogdan, sa svojim instrumentima. Uz melodije harmonike i kontrabasa, biće to neponovljiva noć.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Sreda, 12. mart, Žuća i Nole, virtouzi na gitari i harmonici, najbolji su izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

Ukoliko propustite da Žuću i Noleta čujete u sredu, oni su na muzičkom repertoaru kafane Hodač i četvrtkom, pa svoju grešku možete ispraviti.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezervaciju vrhunkog provoda u kafani Hodač možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Tamo vas čekamo i mi da zajedno uživamo u sjajnom i neponovljivom provodu kakav je inače svake nedelje, cele nedelje u najboljoj kafani Hodač.

Da biste se uverili u tu sjajnu atmosferu, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da kafana Hodač bude deo vašeg izlaska. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com