Teatro, vesti

Nedelja - veče sportista u klubu Teatro!

Nakon spektakularnog otvaranja zimske sezone sa Šakom Polumentom, klub Teatro nastavio je u istom duhu i druge večeri otvaranja u subotu. Dođite večeras na svečano otvaranje najpopularnijeg dana u nedelji i provedite se nezaboravno uz Miu Borisavljević i Bojana Grujića!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro 

Ne propustite večerašnji šou jer je nedelja predviđena kao veče sportista , tako da je to još jedan razlog više da se pojavite i provedete nezaboravan kraj vikenda.

Mia Borisavljević, poznata je po svojim hitovima “Ženskaroš”, “Kako da ne”, “Ja bih se s tobom topila”, ali i kao jedna od najboljih klupskih pevačica koja itekako ume da napravi vrhunsku atmosferu. Ona će zajedno sa mladim pevačem koji je osvojio titulu Prvog glasa Srbije i pobedio na istom takmičenju, Bojanom Grujićem zabavljati sve prisutne goste kluba Teatro do kasnih jutarnjih sati.

Veliki broj gostiju i ovoga puta uživaće u mnogobrojnim hitovima narodne, ali i strane muzike, sjajnom provodu i još boljoj atmosferi samo u klubu Teatro. Atmosfera na otvaranju nedelje u klubu Teatro, dostignuće svoj vrhunac, a vi ne dozvolite sebi da propustite ludo i nezaboravno veče.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Pored pomenutih pevača, u novoj sezoni u klubu Teatro nastupiće u utorak Marina Visković, Petar Mitić i Acko. Zatim u četvrtak sledi zagrevanje sa Željkom Šašićem , Anom Kokić i Nebojšom Vojvodićem. Početak vikenda će obeležiti fenomenalni provod sa Šakom Polumentom, Snežanom Nešić i Nemanjom Staletovićem, a subotom će vas zabavljati jedinstveni Ćemo i šarmantna Ljupka Stević.

Pored zagarantovano sjajnog provoda, uživaćete i u osveženom, renoviranom enterijeru kluba Teatro koji sada izgleda još bolje. Teatro klub skoro punu jednu deceniju predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Jos jedna "teatralna" sezona i novi dan u najprestižnijem prestoničkom klubu je pred nama, dođite i uverite se u najbolji provod u gradu!

Kako ne biste propustili spektakl otvaranja jedinstvenog kluba Teatro, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com