Premijera, vesti

Nedelja za najbolji provod u kafani Premijera.

Idealan način da provedete ovaj poslednji dan u nedelji jeste da posetite kafanu Premijera. Uz pristupačne, a samo u nedelju i snižene, cene pića, najlepše devojke i dobro raspoloženje, očekuju vas najbolji zvuci muzike u gradu.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U nedelju, 8. decembra, zabavljaće vas Tijana i Marko Band koji će vam zasigurno prirediti nezaboravnu atmosferu. Provod je zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije!

Svake nedelje centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Premijera. Koncipirana tako da loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru pažnje, ova kafana vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Iz nedelje u nedelju dobra muzika dominira spektakularnim večerima, a provod u Premijeri traje do jutra. Samo večeras budite pravi boem uz ovaj neverovatnu Tijanu i iskusan Bend koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim. Svaku nedelju ovaj duo priredi maksimalnu zabavu, a noć se završava iščekivanjem naredne. Večeras možete uživati uz Zex Kazanova Band i Dj Srbu, dok je petkom na repertoaru Arcus Band.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Uostalom, dokaze vrhunskog provoda u ovoj kafani možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Premijera i spajajući posao i zadovoljstvo beleže vaše najlepše i najinteresantnije momente prestoničkog provoda.

Rezervacije za večerašnji provod, kao i za sva predstojeća dešavanja u kafani Premijera, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com