Kod Ministra, Najave, vesti

I nedeljom kod ministra.

Najbolji "poslanici" od sad će svoje zakonske predloge moći u kafani Kod Ministra da predaju i nedeljom i to u muzičkoj formi. O državnim pitanjima moći da razmatraju na raspevan način uz Mariju Galić i Tabu Bend koji će vam sve "državne tajne" servirati na uvce.

Kafana Kod MInistra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Idealno zagrevanje pred ovu novu ministarsku ponudu u vašoj kafani Kod Ministra je večeras kada vas čekaju Boske i Ivana Milić.

Kafana Kod MInistra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Kafana Kod Ministra nudi neodoljivu zabavu i utorkom kada ćete uz Black Panters-e zapevati svojoj devojci ili onoj koja je najlepša u kafani "Joj šta mi radi, pa mi dušu vadi". Cela kafana kod Ministra je na nogama četvrtkom uz Džoni i Workerse, a petak će biti neponovljiv uz produženu ruku ministra Akademik Bend, koji će razdrmati celu kafanu.

Kafana Kod Ministra

 Fotografisano u Kafana Kod Ministra

U kafanu Kod Ministra dolaze najlepše "poslanice", niko ne bi propustio priliku da bude u ovakvom društvu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com