Tri Kuma Debela, vesti

Neizbežan provod sa Tri Kuma Debela.

Kultna zemunska kafana Tri Kuma Debela iz nedelje u nedelju nudi vam fenomenalan provod uz mnoštvo iznenađenja. Kao i najbolji muzički repertoar. Odaberite dan za izlazak i iskusite provod za pamćenje.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisno u Kafana Tri Kuma Debela

Gagino Akustično Veče koje če biti održano u sredu 15. januara prava je prilika za predah i opuštanje sredinom radne nedelje. Pauzirajte svoj užurbani prestonički život i prepustite se hedonizmu i čarima najlepše kafane u Zemunu. U samom srcu Gardoša Tri Kuma Debela kriju najbolji noćni provod. Svake srede od 21h pa sve dok traje vaš nezaboravni provod Dragan Nikolic, odnosno Gaga Acoustic, vam na svoj veoma specifičan i prepoznatljiv način svira poznate rok i pop hitove. Naravno, tu je po neka kvalitetna kafanska pesma koja će probuditi vaše najskrivenije emocije. Dakle, u kafani Tri Kuma Debela ove srede očekuje vas veče muzike za dušu i po koju čašicu.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisno u Kafana Tri Kuma Debela

Samo dan nakon akustične večeri sa Gagom u zemunskoj kafani Tri Kuma Debela, u četvrtak 16. januara, očekuje vas spektakularno Veče Ciganskih Svirača, koji pružaju jedinstven provod i prave neponovljivu meraklijsku atmosferu. Na vama je proverite zašto je kafana jedno drugačije iskustvo kada samo za vas sviraju četiri fenomenalna svirača kojima je muzika u krvi! Pripremite sva svoja čula na maksimalno zadovoljstvo.

U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju. Fotografije iz kafane Tri Kuma Debela garantovano će vas inspirisati da budete deo fenomenalnog provoda koji se ovde odvija. Zavirite u potpuno drugačiji kafanski svet.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisno u Kafana Tri Kuma Debela

Da ne biste propustili provod u kafani Tri Kuma Debela, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com