Lava Bar, vesti

Nek vas osvoje svetla grada.

Klub Lava Bar je adresa najbolje zabave na koju, da biste otkrili najbolji provod u gradu, treba da se uputite već sutra. Naime, sutra vas u najboljem klubu u gradu, sa bogatom tradicijom čeka Veče Tamburaša i to pod patronatom Danila Koraća i Akustk Benda koji atmosferu dižu do maksimuma.

klub Lava Bar

 Fotografisano u Klub Lava Bar

Klub Lava Bar je nešto najbolje što može zadesiti vaš noćni život, isktinski šlagvort najboljeg provda koji u režiji Lava Bara nikada nije podbacio. Lava Bar je definitivno savršen klub po mnogim pitanjima, ovde će vas zateći savršen, ambijent, odlična usluga, raspevano osoblje i još mnogo brižno odnegovanih parametara koji će biti potrebni da vaš provod bude fenomenalan.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

U subotu u sjajnom klubu Lava Bar sa vama je uvek za odličnu zabavu spreman No Comment Bend koji će vaše raspoloženje prošetati kroz različite žanrove i sve ih za vas odvsirati do savršenstva. Klub Lava Bar je uspešna istorija mnogih poznatih bendova, bina Lava Bara je "podigla" mnoga poznata imena i bila talična za danas velike i uspešne karijere.

Bendovi koji sviraju u klubu Lava Bar su bendovi koji se istinski vole i za koje se gosti vežu i neretko je da baš u klub Lava Bar dolaze zbog nekog određenog benda koji je uspeo da ih osvoji svojim neodoljivim šarmom, upravo je takva situacija i sa No Comment Bendom koji ima veliki krug fanova koji prate njihov rad i sve njihove svirke, a u Lava Baru No Comment Bend donosi fenomenalnu energiju i šmek svirki koje se nikada ne zaboravljaju.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Klub Lava Bar će vas uvek dočekati u najpozitivnijem svetlu, ne oklevajte da okusite lavinu najboljeg provoda u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo veliki fanovi Lava Bara, svedočanstvo te ljubavi nalazi s eu našoj galeriji fotografija, u kojoj čekamo d avidimo i vaš utisak, uživajte u naboljem noćnom provodu.

 

beogradnocu.com