InBox, vesti

Nek vaš Valentine bude...

Dan zaljubljenih je pravi dan da skoknete do kluba InBox i provedete ga sa osobom koja je najbliža vašem srcu. I to ni manje ni više, nego uz sjajnog Olivera Stoiljkovića i njegov neponovljivi bend. Danas je dan kada ćete svojoj izabranoj polovini na najlepši mogući način moći da saopšite kako se osećate i koliko su snažne i lepe emocije koje osećate prema njoj, a da vam u svemu tome još svojim sjajnim glasom pomogne i jedan od najpopularnijih klupskih pevača Oliver Stoiljković.

klub InBox

 Fotografisano u Klub InBox

Klub InBox je pravo mesto za današnje vibracije i provod za pamćenje, još kada na sve to dodate sjajnu muziku, veče će zagarantovano biti najbolje. Klub InBox je klub svetskog kalibra, a njegova fantastična osvetljenja večeras će biti idealna za sve koji su zaljubljeni, kao i za one koji će večeras dopustiti nekoj lepoj osobi da im priđe veoma blizu srca i da tu i ostane.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Klub InBox je već dobro poznat po sjajnim provodima, a večeras uz Olivera Stoiljkovića i njegov bend doživećete veličanstveno veče, najlepše do sada. Klub InBox je izbor najluđih provoda, a večeras će biti najromantičniji klub u gradu. Rasplamsavanju te predivne emocije u klubu InBox mnogo će doprineti najlepši tenor na našoj estradi i napraviće takav repertoar da će svaka pesma izvući iz vas ono najbolje.

Klub InBox je susret naboljih vibracija, najlepših nota i najveselijih gostiju, ovde ćete zagrliti provod kakvom se niste nadali, bolji i veseliji od drugih. Oliver Stoiljkovć i njegov bend će se večeras potruditi da Dan zaljubljenih doživite kao nazaljubljeniji i da dopustite da ljubav ovlada nad svim, klub InBox će vam za to večeras dati najbolje smernice.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Klub InBox vas večeras čeka raširenog srca i zaljubljenih očiju, za najlepši Dan zaljubljenih koji ćete ikada doživeti možete da izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Večeras će i naši objektivi blicati veoma zaljubljeno, zato pred nama večeras u klubu InBox ne štedite na poljupcima.

 

beogradnocu.com