Još Ovu Noć, Najave, vesti

Neka vaš život kulminira upravo ovde.

Kafana Još Ovu Noć na Vračaru, sa izvanrednom živom muzikom i najboljim srpskim rakijama, podsetiće vas na onaj po malo zaboravljeni duh nekadašnjeg Beograda, kada je kafana bila simbol svih najznačajnijih događaja u gradu i životima pojedinaca.

Kafana Još Ovu Noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Ova kafana je mesto na kojem je svaki srećan i tužan trenutak u čovekovom životu kulminirao. Ona leči tugu, a rasplamsava radost, što ne može ni jedna droga. Ovog četvrtka, 3. aprila, dominiraće Frontmen Bend, dok je petak rezervisan za Mr Adiku i Lava Bend. Ne propustite sjajan provod koji vas očekuje. Za vikend još bolje izdanje ove kafane. Na repertoaru su Tango & Cash u subotu, dok je u nedelju Shrikan Bend. Očekuje vas potpuno ludilo u najavi.

Kafana Još Ovu Noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com