vesti

Neka vikend počne pesmom.

Kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu je mesto koje nudi najharizmatičnije provode koje nikada nećete zaboraviti. Kafana Ko To Tamo Peva!?  je kreator provoda koji vas nikada neće ostaviti na cedilu, ovde se nudi šmek starogradskih sevdaha koji vam neće dopustiti da vam raspoloženje klone sve do fajronta.

kafana Ko To Tamo Peva!?

 Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Sutra vas u kafani Ko To Tamo Peva!?  čeka nikad bolji i uigraniji Harizma Bend koji stvara provode koji kafanu vraćaju na boemski put i u kojima ćete istinski uživati. Kafana Ko To Tamo Peva!?  je mesto koje će probuditi sve ono kafansko u vama, a pod patronatom Harizma Benda vaše veselje će trajati u nedogled.

Ovde ćete doživeti sve one pesme do kojih vam je stalo, prelepe emocije i šmek starih kafanskih vremena, vizit karta su najkafanskije kafane u gradu koja se simbolično zove Ko To Tamo Peva!?. U subotu na ovom mestu gde se na jedan lep način sreću tradicionalna i urbana kafanska veselja peva najbolji Harizma Bend koji ima veliki krug obožavalaca koji stvaraju prelepe kafanske momente koji lako i lepo osvajaju sve goste željne dobrog provoda.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? je istinska meračka kafana, koja priređuje provode koje su za rame uz rame onim najboljim momentima iz domaćih filmova u kojima se kafana slavi na jedna lep i pozitivan način, domaćinska atmosfera i korektne cene su tradicionalno zastupljeni u kafani Ko To Tamo Peva!? sa kojom je svaki vikend raspevan i nezaboravan i najbliži svim vašim očekivanjima.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Raspevajte se sa kafanom Ko To Tamo Peva!? u Zemunu i budite deo najbolje kafanske ekipe koja kroji boemsku istoriju. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com