Jazbina, vesti

Nema provoda bez dobre rakije.

Kafana Jazbina je idealan izbor za svaki vaš dan i svakako jedini pravi kada je u pitanju najbolji kafanski provod. Još večeras u kafani Jazbina možete osetiti pravi starogradski štimung uz Ozvučene tamburaše koji će vas na najveseliji način i najlepšim notama dočekati.

kafana Jazbina

 Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina je savšeno utočište za sve koji vole rakijicu, te tako danas za svega 99 dinara mogu uživati u svojim omiljenim voćnim ukusima. Već sutra imate priliku da uživati u najlepšim emocjima koje vam donosi Aćim na svojoj violini. Dok budete brojali idealne plesne korake potpomognute taktovima violine zarakijajte se za samo 99 dinara.

I utrokom u kafani Jazbina novo poglavlje kafanskog života otkrivaju vam Ozvučeni tamburaši. Tamburica je veoma poseban instrument koji će znati da razotkrije sve vaše želje i učiniti da se proveselite. Sreda je u kafani Jazbina dan za Nemketa i Opijum Bend, to je dan koji ne samo što će vas opčiniti nego će prouzrokovati da kafanu proglasite jedinom legitimnom kućom.

kafana Jazbina

 Fotografisano u Kafana Jazbina

Sredi će se posebno obradovati svi ljubitelji votke jer imaju mogućnost da uz flašu Smirnoff votke po ceni od 4600 dinara dobiju i četiri Guarane. U kafani Jazbina svojski se na veselju radi i četvrtkom, a za žice koje se pamte zaduženi su Džoni i Workersi, sa Workersima je uvek sjajna zabava, a četvrtak dan kada za 4600 dinara možete okusiti neponovljivog Johnnie Walkera i to čitavu flašu i naravno 4 Guarane.

U kafani Jazbina jedinstveni provod možete da doživite i petkom kada se štimaju Nemke i Opijum Bend. Kafana Jazbina je idealno noćno ludilo, ono pravo kafansko koje vas obuzme u potpunosti i pre nego što vas onako slatko dotuče pruži vam najveće zadovoljstvo za samo jedni kafanskim stolom, a to su iskustva koja se zlatom plaćaju.

kafana Jazbina

 Fotografisano u Kafana Jazbina

U subotu u kafani Jazbina nastupa Inkognito Bend, a to znači da ćete po provodu koračati kao po tankoj žici i taj kafanski adrenalinski šok će postati nenadoknadivo iskustvo, zato pravac kafana Jazbina.

Kafana Jazbina, je tako jedna prava pravcata domaćinska kuća u kojoj ćete biti primljeni kao niko do sad, prepuna emocija ova divna kafanska institucija raširiće ruke za sva kafanska čuda koja vas za stolom kafane Jazbina sigurno neće zaobići. Besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a posebno se potrudimo za one jazbinske, uživajte!

 

beogradnocu.com