vesti

Nema spavanja dok je kafane Nesanica.

Ugrejmo ovu zimu sjajnom atmosferom, jer u Nesanici se sneg i hladnoća, ali i san zaboravljaju. Nastavljamo dobar provod u vašoj omiljenoj kafani Nesanica. Muzički repertoar ovog vikenda će vam zagrejati krv u venama i naterati da se iznova vraćate i uživate u najboljem ambijentu i provodu. Kafana Nesanica nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Dođite u petak, jer će nastupiti fenomenalna Sanela i Peđa Prestige koji vam obećavaju vrhunski provod. Spremite se za pop, folk i starogradske hitove do jutra, i još mnogo iznenađenja.  Subotom nastupaju Lidija i Fini Bendi koji će vam svojim glasom i notama prosto uzburkati krv u venama. Nemojte da vas naziv ovog benda zavara, jer garantujemo đuskanje i pevanje do jutra.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u kafanu Nesanica. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane kod Gardoša u Zemunu. Prijatnog enterijera koji budi pravi boemski duh, kafana Nesanica neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu. Pozitivna energija je neizbežna, kao i nasmejani gosti koji su uvek na nogama!

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred kako ipak ne biste rizikovali da ostanete bez mesta. Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Nesanica zauvek nositi u najlepšem sećanju.

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Nesanica možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu, jar neverovatna energija i dobro raspoloženje ovde su neizbežni!

 

beogradnocu.com