vesti

Nema spavanja u kafani Nesanica.

Provedite još jedno ludo i nezaboravno veče u jednoj od najpoznatijih kafanica u Zemunu – kafani Nesanica. Ovog vikenda vas očekuju mnoga iznenađenja. Samo večeras, čeka vas fantastična Sanela Vujnović i Peđa Prestige,a pored ovog dua ćete naići  i na najluđe cene u gradu.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Sve pripadnice lepšeg pola, samo u kafani Nesanica, čeka sjajni koktel dobrodošlice! Pored divne usluge, očekujte i promocije nekih pića. Pivo Heineken 0.4 koštaće samo 260 dinara, dok će sve rakije biti po ceni od 125din.

Ko preferira lakša pića poput vina, u Nesanici ga možete popiti za samo 1200 din po litru. Po istoj ceni dobijate i 1litar kisele vode, a vino birate po želji, crno ili belo.. Sjajna muzika i vrhunske cene za svačiji džep, zasigurno će doprineti vašem dobrom raspoloženju i pozitivnoj energiji. Očekuje vas pravi spektakl.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Ono što je sigurno, u kafani Nesanica očekuje vas garantovano dobar provod uz sjajni muzički repertoar. I nakon nastupa Sanele i Peđe, nastavlja se sa sjajnim nastupima. U subotu 23.novembra vaši domaćini u kafani Nesanica biće Sensation Bend koji će vam prirediti izuzetno veče.

Kafana Nesanica nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Na repertoaru kafane Nesanica nema tamburaša, već muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Muzički program je vrlo pažljivo biran, tako da i veliki poznavaoci kvalitetne muzike mogu ovde da se provode.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Da biste se uverili u najbolji prestonički kafanski provod pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su najinteresantnije momente vašeg uživanja u kafani Nesanica. Rezervacije za sva najavljena dešavanja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com