Teatro, vesti

Nemanja Radonjić i Ivana Bojanović  u klubu Teatro.

Za kraj prve nedelje januara klub Teatro pripremio vam je ni manje ni više nego pravi spektakl. Naime, održava se popularno veče sportista, a za vaše maksimalno uživanje biće zaduženi Nemanja Radonjić i Ivana Bojanović, koji će vas držati na nogama čitave večeri.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Pevačica Ivana Bojanović nova je zvezda domaće estradne scene, čija pesma “Neka mi je” već beleži veliku popularnost. Ivana je široj javnosti postala poznata nakon učešća u pevačkom takmičenju Prvi Glas Srbije, a inače već devet godina uspešno peva u klubovima i pravi fantastičnu atmosferu. Pored Ivaninog fantastičnog vokala, za vaš provod pobrinuće se i šarmantni Nemanja Radonjić.

“Da me slomiš za kraj” samo je jedna od numera u kojoj ćete moći da uživate u nedelju 5. januara u klubu Teatro. Inače autor ove numere koju izvodi Nemanja Radonjić, jedan od najpopularnijih klupskih pevača, je Saša Kovačević, a priča se da je pesma posvećena novosađanki Nataši Bekvalac. Takođe, očekuje vas dosta iznenađenja uz najbolje narodne hitove i atmosferu za pamćenje.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ove nedelje možete doživeti jedinstveno uživanje uz vodeći prestonički klub, koji pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda. Uz besprekornu uslugu, uvek raspoložene goste i sjajnu energiju provešćete se vrhunski, i to bez brige o svom novčaniku, jer su cene prilično korektne.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da ne biste propustili ovo izuzetno dešavanje, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da fenomenalni beogradski klub Teatro bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com